Let op: Met ingang van 1 mei 2017 worden alle werkzaamheden van Ratio ICT voortgezet vanuit Cobytes B.V. Meer info.

  • Diensten

U bevindt zich hier: Home Diensten

Ratio ICT is een vertrouwd en ervaren partij in het aanbieden van een breed scala aan diensten voor zowel particulieren, als bedrijven. Denk hierbij aan advisering, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw werkplekken en ICT infrastructuur. Bij het aanbieden van onze diensten houden we niet alleen rekening met uw wensen, we denken tevens met u mee over passende oplossingen om processen binnen uw onderneming te kunnen optimaliseren. Wij kunnen zorgen voor een toename van efficiëntie, kostenbesparingen en continuïteit, door het toepassen van creatieve oplossingen en vernieuwde technologieën.

Kwaliteit, kennis, innovatie, betaalbaar, en persoonlijke aanpak dat zijn enkele van onze kernwaarden. Onze gespecialiseerde werknemers kennen alle nieuwste technieken van binnen en buiten en in overleg met u bouwen wij uw website tot het gewenste resultaat bereikt is. Daarnaast bieden wij tevens geoptimaliseerde webhosting aan voor o.a. WordPress, Joomla en Magento webshops. Maar uiteraard ook voor uw op maat gemaakte website.

Ook is Ratio ICT een specialist op het gebied van detachering, waarbij wij de expertise van onze medewerkers inzetten om uw bedrijf beter te laten draaien.

Interesse of vragen?

Onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord!

Neem contact op

Mijn Ratio

Wachtwoord vergeten?